izvenabonmajski koncerti

Koncert ob dnevu žena

Big Band GD Nova
Damijan Valentinuzzi, dirigent
Mitja Jerkič, vokal
Tatjana Mihelj, vokal
Gostja večera: Anika Horvat

sreda, 8. marec 2006, ob 20.00
velika dvorana Kulturnega doma

Ob dnevu žena se bo v Kulturnem domu Nova Gorica s svežim programom ponovno predstavil Big Band GD Nova iz Nove Gorice. Ansambel je bil ustanovljen leta 1996 na pobudo glasbenikov severno primorske regije, ki so dokončali študij na ljubljanski Glasbeni akademiji in poučujejo glasbo na širšem Goriškem. Danes zmore orkester celovečerne programe z instrumentalnimi in vokalnimi solisti. Program je prilagojen tako zahtevnim poslušalcem - ljubiteljem jazza kot tudi poslušalcem 'evergreen' glasbe. Sodelovali so na mnogih mednarodnih festivalih in tekmovanjih, kjer so prejeli številne nagrade. Pod vodstvom mladega dirigenta Damijana Valentinuzzija, dveh domačih solistov Tatjane Mihelj in Mitje Jerkiča ter posebne gostje večera Anike Horvat, nas bodo popeljali po raznolikem glasbenem programu. Pridružite se nam!

Program:

1. Zarathustra (R. Strauss / arr. J. Privšek)
2. I've Got You Under My Skin (C. Porter / arr. N. Riddle)
3. Something Stupid (C. Parks / arr. C. Payne)
4. Come Fly With Me (R. Rodgers, L. Hart / arr. B. May)
5. The Lady Is A Tramp (R. Rodgers, L. Hart / arr. B. Byers)
6. My Way (P. Anka / arr. D.Costa)
7. Cycles (C. Gordon)
8. Zato sem noro te ljubila (J. Privšek / arr. L. Leško)
9. Poletna noč (M. Sepe)
10. After Supper (N. Hefti / arr. M. Smerkol)
11. Ura brez kazalcev (A. Sos / arr. L.Krajnčan)
12. Orion (G. Strniša, J. Robežnik / arr. L.Krajnčan)
13. Moondance (V. Morrison / arr. L. Krajnčan)
14. Lahko noč, Piran (M. Legovič, D. M. Mef / arr. L. Krajnčan)
15. Ne čakaj na maj (F. Miličinski, B. Lesjak / arr. L. Krajnčan

Koncert je nastal v sodelovanju z Varstveno delovnim centrom Solkan, ki že vrsto let skrbi za odrasle osebe z motnjo v duševnem razvoju. Gojenci centra so za obiskovalke koncerta pripravili majhno darilno pozornost.

Koncert je nastal v sodelovanju z Varstveno delovnim centrom Solkan, ki že vrsto let skrbi za odrasle osebe z motnjo v duševnem razvoju. Gojenci centra so za obiskovalke koncerta pripravili majhno darilno pozornost.

Cena vstopnice: 2500 SIT; za dijake, študente, upokojence in abonente Kulturnega doma Nova Gorica pa znaša cena vstopnice 2000 SIT.

Informacije in predprodaja vstopnic: Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, 5000 Nova Gorica, T 05 335 40 16, E pr@kulturnidom-ng.si, W www.kulturnidom-ng.si