izvenabonmajski koncerti

Neisha

8. marec 2008 ob 20.15
Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Koncert s slovensko pop zvezdnico ob dnevu žena.

Neža Buh, znana pod imenom Neisha, je gotovo ena največjih zvezdnic na domači sceni popularne glasbe. Leta 2005 je prodrla na slovenski glasbeni trg z glasbo, ki je sinteza klasične virtuoznosti s klavirsko obarvanimi pasažami, odetimi v plašč sodobnega popularnega zvoka. Javnosti je znana kot 'mainstream' izvajalka, ki posega po lahkotnem popu in rada zahaja na področje soula.

Odziv publike, medijev in strokovne javnosti je Neisho neizpodbitno postavil v kulturno-umetniško zakladnico slovenskih glasbenih izvajalcev. Imela je več odmevnih koncertov na najuglednejših slovenskih koncertnih prizoriščih, na katerih so se ji pridružili tudi priznani slovenski glasbeniki: Vlado Kreslin, Terrafolk, dj Valentino Kanzyani in drugi.

Pred dvema letoma je Neisha popolnoma očarala in osvojila goriško publiko. Letos ponovno stopa na veliki oder Kulturnega doma Nova Gorica. Predstavila bo nov album Nor je ta svet, o katerem je Mateja Kozole zapisala: 'Novi album Neishe, ki je izšel oktobra 2007 ohranja Neishino razpoznavno klavirsko interpretacijo. Sprehod skozi številne žanre od brit popa, pop rocka do melodično izpovedne lirike bo poslušalce navdušil.'

www.neisha.org

Ne prezrite enkratnega Neishinega koncerta v Kulturnem domu Nova Gorica!

Vstopnina: 13 €